Τοποθεσία

Ο οικισμός Κερατόκαμπος βρίσκεται 69km νότια του Ηρακλείου. Διαθέτει όλες τις βασικές τουριστικές υποδομές. Αρκετά ενοικιαζόμενα δωμάτια και μικρά ξενοδοχεία, café, bar και υπέροχες ταβέρνες δίπλα στο κύμα στις οποίες ο καθένας μπορεί να απολαύσει μοναδικές κρητικές γεύσεις και φιλοξενία με θέα το Λιβυκό πέλαγος.

Η παραλία του Κερατόκαμπου εκτείνεται 6km και ικανοποιεί κάθε γούστο. Αξίζει κανείς να επισκεφτεί την παραλία του Ληστή με τους υπέροχους σχηματισμούς των βράχων και τα γαλαζοπράσινα νερά. Την παραλία του Σκούρου με τα αλμυρίκια. Την Αρμενόπετρα με τους πανύψηλους αμμόλοφους, ένα μαγευτικό τοπίο με άρωμα Αφρικής.

Για τους φυσιολάτρες η γύρω περιοχή διαθέτει αρκετά φαράγγια και μονοπάτια στα βουνα. Ιδιαίτερου φυσικού κάλους είναι το φαράγγι της Πορτέλας. Στον Κερατόκαμπο επίσης λειτουργεί η πινακοθήκη του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου με έργα γνωστών ζωγράφων, καθώς και το πέτρινο θέατρο μαζί με το λιμάνι όπου φιλοξενούνται διάφορα πολιτιστικά δρώμενα “συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις” κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Book today: Luxury 2 Bedroom Apartment in SF with a stunning view

Live in special luxury and have access to all the amenities at your fingertips